Pharos 95 Kft., Dunavarsány

Pharos 95 Kft.
510-es Fő Út 26
2336 Dunavarsány
Pest
+36 24 484 030
+36 24 484 025
+36 24 484 025
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
12073601-2-13

Leírás

Cégünk 1995-ben alakult. A vállalkozásunkat 2005-től bővítettük, műfű és természetes gyepszőnyeg borítású sportpálya teljes körű kivitelezésével is foglalkozunk. A műfüves sportpályaépítő vállalkozásunkkal arra törekszünk, hogy kiváló minőségű, modern sportburkolatok kivitelezésével elnyerjük megrendelőink bizalmát, megelégedettségét - olyan sportburkolatokkal, amelyek teljes összhangban vannak megbízóinknak üzleti, financiális és funkcionális elvárásaival. Minden évben újítjuk gépparkunkat, hogy a legmodernebb technikával tudjuk a legjobb minőséget elérni, ezzel is növelve ügyfeleink elégedettségét. A folyamatos fejlesztésekkel cégünk elérte, hogy Magyarországon a sportpálya építés meghatározó szereplőjévé vált. Kínálatunkban minden sport és egyéb tevékenységhez megtalálja a legjobb műfüves burkolatot.
Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik műfüves labdarúgó nagy- és kispályák, kézilabda-, gyeplabda- és multifunkcionális pályák, golfpályák, tollaslabda- és teniszpályák műfű borításának kialakításában, fitness termek és szintetikus játszótéri műfüves burkolatoknak létesítésében. Az általunk készített pályák állapotát folyamatosan figyelemmel kísérjük, és ingyenes szaktanácsadással segítjük a pályák minőségének megóvását. Igény szerint speciális gépparkunkkal az éves szükséges karbantartást is vállaljuk. Teljes körű szolgáltatásainkkal - tervezés, hitelügyintézés, alépítmény, sportburkolat, palánk, labdafogó háló, lelátó, kispad, kapu stb. -, kulcsrakész átadással állunk az Önök rendelkezésére, igény esetén sportpálya világítás kivitelezését és sportszerek beszerzését is vállaljuk.
A minőség sikereink legfontosabb összetevője. Minden kivitelezett munkánk egyben cégünk referenciája is. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden vevőt kiszolgáljunk, igényeik alapos megismerésén keresztül, és azáltal, hogy folyamatosan tökéletesítjük szolgáltatásainkat és képességeinket azok teljesítésére.

 1. Contact
 2. Referenciák

Kulcsszavak:
Műfüves sportpálya, Sportpályaépítés
Pharos 95 Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Pharos 95 Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Nagytétényi Út 37-43.
  1222  Budapest
 2. Kossuth Lajos Utca 63.
  2318  Szigetszentmárton
 3. Kigyó U. 5
  2040  Budaörs
 4. Szélmalom Utca 33
  1181  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete